The Aseptic Artillery - I'Ve Seen The Future, And It'S Mylorine-Shaped.

Trasig mobil

Gissa vad...
Asså gissa vad som hände mig idag... Jag och min kille var ute på landet i helgen och idag så skulle vi åka hem efter en avkopplande helg. Så sätter jag mig i bilen och stänger bildörren. Då hör jag bara ett kras. Jag har på något sätt lyckats stänga min dörr precis när min mobil föll ur fickan på mig. Inte kul, alls. Jag måste nu när jag kommer hem måste jag göra ett iphone glasbyte för att reparera min iphone. Inte alls kul eftersom att jag har varit så duktig och varsam med min mobil sen jag fick den för att jag skulle bevisa att jag KAN ta hand om saker utan att tappa bort dom eller ha sönder dom. Men men, jag har lyckats i ett år i alla fall. 

Jag funderar på att på något sätt tvinga / köra utpressning / hota min pojkvän så att han inte säger något till min pappa (som jag har slagit vad med). Så kanske jag hinner att lämna in den på lagning innan pappa ens märker att den är borta och trasig. Vi får se hur det blir med det. Jag måste ju i så fall komma på något riktigt bra, något pinsamt som jag kan avslöja om han inte lyder mig. 

Ja vi får se hur det blir med det helt enkelt. Jag får sitta i morgon på jobbet och försöka komma på något bra helt enkelt. Jag kommer ändå inte ha något speciellt för mig i morgon på jobbet efter som att det är morgon passet som jag har, och det är ju inte direkt jätte många som kommer in i en tvålaffär under förmiddagen bara sådär. Det är skönt, då hinner jag tänka ut vad jag ska kunna hota min pojkvän med lite.